Met gemak de beste bak

Boedelbak® bv is al ruim 40 jaar marktleider in aanhangwagenverhuur. Door onze ruime ervaring hebben we de kwaliteit en het gebruiksgemak van de aanhangwagen jarenlang geoptimaliseerd. Met meer dan 560 verhuurlocaties door heel Nederland is er altijd Boedelbak bij u in de buurt.

Boedelbak® is het A-merk in aanhangwagenverhuur en dankt zijn succes onder meer aan de degelijkheid van het materiaal en aan de grote aandacht voor service. Door partnerschappen met de bekende tankstation merken; Shell, Texaco, Total, Esso, BP, Tamoil, AVIA en Q8 is ruim 40 jaar later de in knalgeel en blauw uitgevoerde Boedelbak® aanhangwagen uitgegroeid tot een begrip.

Meer info: https://www.boedelbak.nl/

De combinatie van het omgaan met klanten in het veld en de vrijheid die je daarbij hebt, blijft nog steeds na al die jaren prachtig!

Dennis, Senior Service Manager

Vacatures

Werken bij Boedelbak is werken in een prettige werksfeer met een ons kent ons gevoel. Door het directie klantcontact blijft het werk altijd afwisselend. Je bouwt connecties op over heel Nederland doordat je regelmatig contact hebt met alle 500 Boedelbak locaties.