Homepage Onze merken Autoschadehuis

Van binnen weten dat het goed zit!

Autoschadehuis is een ambitieuze zelfstandige schadehersteller met 8 vestigingen, voornamelijk in de Randstad en in de buurt van Nijmegen. Wij hebben oog voor de mens achter de schade en zijn of haar wensen. Een goede operationele performance is onze basis. Daarom bieden we onze medewerkers de juiste werkomstandigheden en investeren we in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat vertaalt zich in vakmanschap en hoogwaardige resultaten. We werken volgens de nieuwste richtlijnen en doen geen concessies als het gaat om de veiligheid van onze klanten.

Meer info: https://autoschadehuis.nl/

Na jaren op zee te hebben gewerkt, werk ik nu met vol enthousiasme in een schadeherstel-bedrijf. Ik werk aan een auto alsof die van mijzelf is.

Marc, schadehersteller

Vacatures

Je maakt onderdeel uit van een club mensen die met passie hun werk doet en er samen voor zorgt dat iedere klant met een goed gevoel naar huis gaat. Belangrijk dat de mens centraal staat. Dat geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Als erkend leerbedrijf bieden wij volop opleidingsmogelijkheden aan onze medewerkers die zeer divers zijn in leeftijd en achtergrond.